Bouwteam en ontwikkeling

HTO is meer dan een bouwbedrijf alleen. Wij ontwikkelen ook onze eigen projecten. Zo hebben we recent een serie starterswoningen ontwikkeld en zelf gebouwd en werken we momenteel aan de realisatie (van ontwikkeling tot bouw) van 78 appartementen op de oude brandweerlocatie in Assen.

Werken in bouwteams

Voor veel van onze werkzaamheden als ontwikkelaar werken wij samen in een bouwteam. Voor de serie starterswoningen in Hijken werken wij bijvoorbeeld samen met een CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap), maar ook een architect, constructeur en adviseurs kunnen deel uitmaken van een bouwteam.

Initiatief

Het initiatief voor een project dat in deze vorm wordt gerealiseerd kan bij ons liggen, maar ook bij een van de andere betrokkenen. Bijvoorbeeld bij u als opdrachtgever.

Projectontwikkeling en realisatie

Vanuit het initiatief wordt een bouwteam samengesteld voor het ontwikkelen van het voorlopig en definitief ontwerp met bijbehorende budgettering. Nadat de vergunningen zijn verkregen realiseren wij het project binnen het beschikbare budget, de vastgestelde kwaliteitseisen en de afgesproken planning.

Beheer en onderhoud

Na ingebruikname van het gebouw is HTO natuurlijk ook uw vertrouwde partner voor alle zaken met betrekking tot beheer en onderhoud.

Meer over onderhoud