Certificering
Verantwoord werken

VCA** certificering

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers.

Met het VCA**-certificaat legt ons bedrijf de basis om iedere dag weer veilig en gezond te werken.

Veilig en gezond werken vinden wij belangrijk. In de eerste plaats zorgen wij ervoor dat onze medewerkers veilig en gezond kunnen werken. Daarnaast draagt het bij aan onze deskundigheid en betrouwbaarheid.

HTO is sinds 2008 VCA** gecertificeerd.

ISO 9001:2015 certificering

De ISO 9001 certificering stelt eisen aan ons managementsysteem voor kwaliteit.

Deze certificering wordt door ons als handvat gebruikt om te beoordelen of wij voldoen aan de eisen van de klant: “zeg wat je doet, doe wat je zegt en lever het bewijs hiervoor”.

Ons aannemingsbedrijf kreeg in 1994 als eerste in Drenthe het, toen nog, ISO 9002 certficaat uitgereikt!

De zekerheid van BouwGarant

HTO aannemingsbedrijf bv heeft het BouwGarant keurmerk. Dit betekent dat wij optimale zekerheid bij uw bouw-, verbouw- of renovatieproject bieden. BouwGarant biedt de zekerheid dat de aannemer beschikt over de juiste diploma’s en verzekeringen, voldoet aan een reeks van kwaliteitseisen en kredietwaardig is. Ook betekent het hebben van het BouwGarant keurmerk dat wij uitgebreide ervaring hebben, goed kunnen adviseren, duidelijke afspraken met u maken en het werk naar behoren uitvoeren. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan tijdens de bouw, dan biedt de klachtenregeling van BouwGarant uitkomst om gezamenlijk tot een oplossing te komen.

Benieuwd naar onze projecten?