Uitgelichte projecten
HTO aannemingsbedrijf bv

Uitgelichte projecten

  • In 2021 mochten wij al 4 woningen bouwen. In 2023 hebben wij voor VanBoeijen 12 appartementen + gemeenschappelijke ruimten gerealiseerd. De appartementen worden in een productiehal geheel ‘prefab’ gemaakt. Dit betekent dat de onderdelen vervolgens op locatie in elkaar gezet kunnen worden en de bouwtijd minimaal is. Alle appartementen worden met houtskeletbouw gebouwd, worden goed geïsoleerd, zijn gasloos en een groot deel van de energie wordt straks opgewekt met zonnepanelen.
  • In Groningen is een karakteristiek pand gesloopt en heeft het plaats gemaakt voor de nieuwbouw van 6 appartementen aan de Noorstationsstraat te Groningen. Codex architectuurstudio is er goed in geslaagd om op deze bijzondere plek in de stad een aansprekend en markant gebouw te ontwerpen.
  • In Bedum hebben wij deze prachtige bungalow gerealiseerd. Het bijzondere aan deze woning is, dat het aardbevingsbestendig is gebouwd.
  • Aan de Hoofdstraat te Hoogeveen hebben wij 11 appartementen gerealiseerd. Het complex heeft drie voorgevels in oude bouwstijl, het moet leven en spreken. Het is een duurzaam project met onder meer zonnepanelen en wordt er verwarmt middels aardwarmte.
  • In het centrum van Veendam aan de Molenstreek hebben wij een appartementencomplex met 23 luxe appartementen gebouwd. Dit appartementencomplex “Molenveste Toren III” vormt samen met 2 eerder gerealiseerde identieke woontorens het complex “De Molenveste”. Het complex bestaat uit 7 woonlagen: een souterrain voorzien van bergingen en gemeenschappelijke ruimtes, 21 appartementen en 2 penthouses. De appartementen zijn gasloos gebouwd en voorzien van een warmtepomp.