Uw betrouwbare projectontwikkelaar
in Noord-Nederland

Projectontwikkeling

HTO is meer dan een bouwbedrijf alleen. Wij ontwikkelen ook onze eigen projecten. Zo hebben we recent een serie starterswoningen ontwikkeld en zelf gebouwd.

Bent u benieuwd naar onze eigen projecten of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor projectontwikkeling, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Beheer en onderhoud

Na ingebruikname van het gebouw is HTO natuurlijk ook uw vertrouwde partner voor alle zaken met betrekking tot beheer en onderhoud.

Bent u benieuwd naar onze eigen projecten of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor projectontwikkeling, neem dan vandaag nog contact op door te bellen naar 0592 - 34 36 41, een e-mail te sturen naar info@hto.nl, of vul het contactformulier op de contactpagina in.

 

Werken in bouwteams

Voor veel van onze werkzaamheden als ontwikkelaar werken wij samen in een bouwteam. Voor de serie starterswoningen in Hijken werken wij bijvoorbeeld samen met een CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap), maar ook een architect, een constructeur en adviseurs kunnen deel uitmaken van een bouwteam.

Wij bouwen op eigen initiatief en op die van u

Het initiatief voor een project dat in deze vorm wordt gerealiseerd kan bij ons liggen, maar ook bij een van de andere betrokkenen. Bijvoorbeeld bij u als opdrachtgever.

Projectontwikkeling en realisatie

Vanuit het initiatief wordt een bouwteam samengesteld voor het ontwikkelen van het voorlopige en definitieve ontwerp met bijbehorende budgettering. Nadat de vergunningen zijn verkregen realiseren wij het project binnen het beschikbare budget, de vastgestelde kwaliteitseisen en de afgesproken planning.

Benieuwd naar onze projecten?